Yoga stijlen

Kom naar Juna yoga en ontdek de yogastijl die bij je past!

Iedereen is uniek, heeft andere behoeften, daarom biedt Juna yoga verschillende yogastijlen aan, die hun basis vinden in de hatha yoga; gericht op het verbeteren van lichamelijke en geestelijke welzijn middels actieve inspanning van lichaam en geest.

Er is dagelijks les en alle lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Je kunt op elk moment beginnen en je hebt geen yoga-ervaring nodig. Heb je een beperking of een blessure? Laat het dan vooraf weten aan de docent.

rustige yoga

Heb je behoefte aan ontspanning en stilte zonder afgeleid te worden door ingewikkelde houdingen of fysiek zware oefeningen?
Wij bieden rustige yoga waarbij alles draait om de aandacht naar binnen te keren, bewust te ademen en aanwezig te zijn in het nu.
Je kunt deze rustige lessen ook heel goed afwisselen met een van de actieve yogalessen die we aanbieden.

Yin yoga

Yin

In de deze vorm van yoga worden alle fysieke houdingen zittend of liggend gedurende 3-5 minuten aangehouden. Op fysiek niveau ontspan je je spieren en stretch je bindweefsel, pezen en banden.

 lees meer

stress relief

Stress relief

Deze relatief rustige yogales zorgt voor rust, ontspanning en loslaten van stress.
Je wordt uitgenodigd naar binnen te keren,
uit je hoofd en in je lijf.

 lees meer

actieve yoga

Ben jij iemand die een fysieke uitdaging nodig heeft om te kunnen ontspannen? Dan is actieve yoga iets voor jou.
Uitgangspunt van deze yang yoga is dat we bewegen op het ritme van de ademhaling; ook wel flow genoemd.
We stimuleren de hartslag en bloedcirculatie, maken ons lichaam sterk en soepel en zijn met onze aandacht in het nu.
Net als bij de rustige yoga is er veel aandacht voor de adem en bewustzijn.

Flow4all

Flow4all

Dit een vloeiende yogales, waarbij we adem en beweging verbinden, ook wel flow genoemd. We bewegen door de diverse houdingen heen om balans tussen lichaam en geest te creëren.

 lees meer

Basis flow

Basic flow

In deze actieve yoga les wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van yoga. De ademhaling, techniek van de houdingen en de vloeiende overgang tussen de houdingen staat centraal.

 lees meer

Yin-yang yoga

Yin & Yang

Wil je actief met je lichaam aan de slag en zoek je tegelijkertijd rust en balans? Dan is deze les echt iets voor jou! Yin & Yang zijn twee tegenovergestelde energieën die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 lees meer

Privélessen

Heb je een blessure of een beperking? Of voel je je niet op je gemak in een groepsles? Of wil je graag sneller een persoonlijke yoga beoefening ontwikkelen? Dan kun je bij Juna yoga ook privélessen volgen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Proefabonnement

Kom kennismaken met ons!

  • Bepaal zelf welke 3 lessen je wilt volgen
  • Het proefabonnement is 2 weken geldig

Boek proefabonnement