Ervaringen klanten

“Juna yoga heeft mijn leven verrijkt! De lessen zijn heerlijk en elke dag kan je deze volgen, zelfs 2x overdag en in het weekend. De ruimte waar het gegeven wordt is mooi en rustgevend. De docenten zijn top en weten wat ze doen. Bovendien kun je ze alles vragen!”

Joze Vizsla

“Juna yoga heb ik via internet gevonden. Niet te ver weg van mijn huis en – handig vanwege mijn werk – lessen op tijden waar voor mij altijd wel iets bij zat.

Het klinkt cliché als ik schrijf dat ik mij hier al direct thuis voelde, maar dat was wel zo. Mooie studio, erg aardige mensen, niet te druk, laagdrempelig. En het voldeed voor mij aan mijn verwachtingen en het doel waar ik de lessen voor wilde volgen: ontspanning, het groeien in lichaamsbewustzijn, het behouden van conditie en het maken van contact met de ander die ook bewust met aandacht voor het leven bezig is. Nu ik dit schrijf ben ik al weer driekwart jaar lid van Juna yoga, en het biedt meer dan ik kon bedenken. Wat mij betreft een echte aanrader!!”

Petra D.

“Yoga school met hele fijne sfeer! Verschillende yoga vormen te volgen.”

Lisette Janse

“Yoga (en jullie!) heeft me ontzettend geholpen meer naar mijn lijf en behoeftes te leren luisteren, heel waardevol, dank jullie wel!”

Madelon

“Voor mij is yoga een goed begin van de week. Even tijd om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Op maandagochtend 9 uur is een heerlijke les.”  

Esther Berkelmans

“Mooie rustgevende serene zaal met alle benodigdheden en lessen die met aandacht gegeven worden”

Tineke de Winter

“Mooie ruime yoga studio waar een heerlijke sfeer hangt. Fijne lessen en docenten met veel keuze in lessen, dag en tijd. Elke les voelt als een kadootje.”

Petra; Schoonheidssalon Van Nature