Over Juna yoga

Juna yoga heeft een prachtige zelfstandige ruimte in Hillegom. Het is centraal gelegen aan de Einsteinstraat 9. Hier heeft Juna yoga 2 ruimtes; één waar de lessen worden gegeven én een huiskamer waar je onder het genot van een kopje thee kunt napraten en of een boekje kunt lezen. Je kunt bij ons ontsnappen aan de drukte van de dag, en de drukte in je hoofd. Een moment om ruimte te geven aan jezelf. Dé plek om te ZIJN.

De oprichters

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”  Mahatma Gandhi

Vlak na het volgen van onze docenten opleidingen droomden wij, Judith Jansen en Nancy Hageman van het neerzetten van een yogastudio in Hillegom. Een moderne en sfeervolle studio, waar iedereen welkom is, waar je dagelijks les kunt volgen in de stijl die bij jou past. Een plek, waar ruimte is voor jou, om te zijn, te ontspannen en op te laden. En waar de gelegenheid is voor andere activiteiten zoals coaching, mindfullness en meditatie.

Na ruim een half jaar zoeken vonden wij de plek om onze droom te realiseren aan de Abellalaan 1 in Hillegom. De ruimte is met zorg en aandacht ingericht. Het straalt de passie & liefde voor yoga uit, waarmee we onze yogalessen geven. Enjoy!