Over Juna yoga

Juna yoga ligt in de groene wijk Elsbroek in Hillegom. Het is centraal gelegen in het Dienstencentrum Elsbroek aan de Abellalaan 1. Hier heeft Juna yoga een grote en lichte ruimte waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de dag, en de drukte in je hoofd. Een moment om ruimte te geven aan jezelf.

Hier kun je dagelijks yogalessen volgen gegeven door ervaren docenten. Of het nu een rustige meditatieve les of een krachtige inspannende les is.

De oprichters

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”  Mahatma Gandhi

Vlak na het volgen van onze docenten opleidingen droomden wij, Judith Jansen en Nancy Hageman van het neerzetten van een yogastudio in Hillegom. Een moderne en sfeervolle studio, waar iedereen welkom is, waar je dagelijks les kunt volgen in de stijl die bij jou past. Een plek, waar ruimte is voor jou, om te zijn, te ontspannen en op te laden. En waar de gelegenheid is voor andere activiteiten zoals coaching, mindfullness en meditatie.

Na ruim een half jaar zoeken vonden wij de plek om onze droom te realiseren aan de Abellalaan 1 in Hillegom. De ruimte is met zorg en aandacht ingericht. Het straalt de passie & liefde voor yoga uit, waarmee we onze yogalessen geven. Enjoy!