Healing

Healing Juna yoga

Wat is healing?

Heel worden 

De term healing komt uit het Engels en betekent heling. Heling is heel worden, genezen. Niet alleen op fysiek maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Hoofd, hart en buik komen met elkaar in balans. Oftewel je gedachten, emoties en lichaam raken meer op elkaar afgestemd. Denken, voelen en handelen gaan vloeiender. Je komt meer en meer in verbinding met jezelf. Met wie je ten diepste bent en altijd al bent geweest. Puur, heel. Je leeft in flow. Dat wil jij toch ook?

Aanwezig Zijn

Daar is overgave voor nodig. Dat is het toelaten van wat zich voordoet in het moment. Dat vraagt dus aanwezig zijn in het moment. Niet in het verleden, de toekomst, maar hier in het NU. Verzet is het tegenovergestelde van toelaten. Het is het niet willen voelen van wat zich voordoet, het willen veranderen. Dat kost je bergen aan energie.Als je toelaat, dan observeer je, je bent nieuwsgierig naar wat zich voordoet zonder het te willen veranderen. En dan gebeurt er iets magisch; het laat jou los! Geblokkeerde energie kan weer vrij stromen.

Alles is energie

Als je ervan uit gaat dat alles energie is, dan betekent dat er bij disbalans sprake is van verstoringen, blokkades van energie. Deze kunnen zich manifesteren in lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Via de geest de balans herstellen kan met behulp van coaching en meditatie. Wanneer het lichaam gebruikt wordt als toegangspoort om de blokkades op te heffen spreken we van heling.

Bij Juna yoga krijg je de kans om te helen, geblokkeerde energie weer te laten stromen en de balans in jezelf te herstellen. Met Cacao, Reiki en Body Remembers Trauma Therapy (BRTT).

Meer informatie over deze verschillende vormen vind je zo spoedig mogelijk op deze pagina.