Reiki

Reiki bij Juna

Reiki behandelingen

Vanaf oktober op afspraak

Nieuw bij Juna – Reiki behandelingen 💫

Dit jaar is Judith ingewijd om Reiki behandelingen te geven volgens de Usui Methode door Reiki Master Toña Wong van Healing Space.

Wat is Reiki?
Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Reiki is universele energie; de energie waaruit alles bestaat. Deze kan door handoplegging worden doorgegeven. Reiki werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Het helpt om blokkaders op te heffen die zich in de loop van de tijd in je lichaam en geest hebben gevormd, door bijvoorbeeld heftige gebeurtenissen, emoties, stress of andere oorzaken. Deze blokkades hopen zich op en blokkeren de vrije doorstroom van de levensenergie in je energiebanen, waardoor er klachten en ziekten kunnen ontstaan. Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrij kan stromen. Eigenlijk net zoals dit ook kan gebeuren tijdens yin yoga.
Reiki kan ondersteuning en verbetering brengen bij uiteenlopende klachten zoals hoofd-, rug- of buikpijn, maagklachten, slapeloosheid, huidproblemen, stress, somberheid, angsten, chronische pijnen en nog veel meer.

De behandeling
Bij een Reiki behandeling lig je op een massagetafel, in voor jou makkelijk zittende kleding. De sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie legt Judith beiden handen op diverse plekken van het lichaam en kom je in diepe rust en wordt jouw zelfhelende vermogen gestimuleerd.
Voor en na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen. Verder hoef je niets te doen, openstaan voor de ervaring is voldoende.
Het is ook mogelijkheid om een korte behandeling van 30 minuten te ontvangen, waarbij je ontspannen op een stoel zit.
– Behandeling van 1 uur: €35,-
– Stoelbehandeling 30 minuten: €20,-

Heb je klachten, ben je nieuwsgierig wat Reiki voor jouw lichaam en geest kan betekenen? Neem dan contact op met Judith via judith@junayoga.nl of via 06-13727953.

Het is belangrijk om te weten dat Reiki geen vervanger is voor de reguliere behandelmethoden, dokter of een andere therapeut, die iemand eventueel nodig heeft. Het is een aanvulling en er zijn geen contra-indicaties om Reiki te ontvangen.