Reiki

Reiki Juna yoga

Wat is Reiki?

Feel it, to heal it

Reiki is een zeer krachtige, Japanse heelkunst. Reiki is universele energie; de energie waaruit alles bestaat. Deze kan door handoplegging worden doorgegeven. Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Het helpt om blokkaders op te heffen die zich in de loop van de tijd in je lichaam en geest hebben gevormd, door bijvoorbeeld heftige gebeurtenissen, emoties, stress of andere oorzaken. Deze blokkades hopen zich op en blokkeren de vrije doorstroom van de levensenergie, waardoor er klachten en ziekten kunnen ontstaan. Door de Reiki behandeling kan geblokkeerde energie weer vrij stromen.

Als Reiki ontvanger hoef je niets te doen. Enkel bewust te zijn met wat je voelt. Wat wordt er geraakt? Wat ervaar je fysiek? Welke sensaties zijn er voelbaar? Waar stroomt het, waar voel je spanning? Je word je bewust van wat er leeft in jou, in dat moment en dat laat je toe. Er hoeft niets verklaart, verandert of opgelost te worden. Je bent erbij aanwezig, je ontspant in wat zich voordoet, verder niets en dan lost het op. Het heelt zonder woorden. Feel it, to heal it.

Wanneer Reiki?
Reiki kan verlichting geven bij:

Fysieke klachten zoals: nek- en rugklachten, hoofd- en buikpijn, huidproblemen, klachten aan armen, heupen en benen, vermoeidheid.

Mentale en emotionele klachten zoals: stress, somberheid, overspannenheid, gebrek aan zelfvertrouwen, boosheid, verdriet, rouw en nog veel meer!

De behandeling
Bij een Reiki behandeling lig je op een massagetafel, in voor jou makkelijk zittende kleding. De sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie legt Judith beiden handen op diverse plekken van het lichaam en kom je in diepe rust en wordt jouw zelfhelende vermogen gestimuleerd.
Voor en na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen. Verder hoef je niets te doen, openstaan voor de ervaring is voldoende.

Effecten van Reiki

  • helpt ontspannen
  • vermindert stress
  • behandelt de symptomen én oorzaken van klachten
  • vertrouwen
  • vreugde
  • betere nachtrust
  • innerlijke rust
  • levenskracht

Meer informatie? Kijk op www.dehealingcoach.nl

Heb je klachten, ben je nieuwsgierig wat Reiki voor jouw lichaam en geest kan betekenen?

Boek hier je Reiki behandeling