Stress & Trauma Release

Stress & Trauma Release

Wij vergeten gebeurtenissen, maar ons lichaam niet

Vroeg of laat krijg je wel een keer met trauma te maken. Trauma is een fysieke, emotionele of psychologische reactie op een nare of heftige ervaring die voor jou pijnlijk is. Het kan het gevolg zijn van één gebeurtenis of iets wat zich langdurig herhaald. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare, ziekte, gepest zijn als kind, een ongeluk zien of ervaren of emotioneel/fysiek geweld.

Vaak vertel je jezelf na zo’n situatie dat het wel meevalt, dat het tijd is om verder te gaan, dat wat gebeurd is gebeurd is. Je probeert de pijn te verdringen, je stopt het weg. Je verzet je ertegen, omdat het te heftig, te intens voelt.

Echter jouw onderbewustzijn slaat het trauma op in je lichaam. Er ontstaan allerlei fysieke en/of mentale klachten. Tevens kost het verzet jouw energie en levenskracht. Het beperkt ons om te groeien, te helen.

De sessie

Door verschillende oefeningen, Body Remembers Trauma Therapy®, stimuleer je het natuurlijke ontladingsmechanisme van het lichaam. Daardoor kan vastgehouden spanning je lichaam verlaten. Blokkades die je hebt opgebouwd, traumatische ervaringen, stress of chronische spanning tril, beweeg, schop, sla je eruit.

Tijdens de sessie doet Nancy wat er in het moment nodig is om jou te ondersteunen in jouw proces; wat jou helpt met het verwerken en ontladen van trauma’s, stress en spanning. Ze maakt hierbij gebruik van geuren, klanken en fysiek contact.

Wanneer Stress & Trauma Release?

Heb jij het gevoel vast te zitten? Heb je fysieke en/of mentale klachten? Heb je iets meegemaakt wat nog niet verwerkt is? Wil je spanning loslaten en vrijer leven?

Na de sessie voel je je vrijer, lichter en ontspannen!

Effecten:

  • Diepe ontspanning
  • Minder angsten en zorgen
  • Beter om kunnen gaan met de pieken en dalen van het leven
  • Verminderen van fysieke klachten
  • Helen van trauma

Groepssessies met minimaal 2 en maximaal 3 personen, uitwisseling €79

Privé sessie van 2 uur op aanvraag, uitwisseling €179

Ben jij er klaar voor om het contact met je lichaam te herstellen, te helen of te ontspannen?

Boek dan nu een sessie!