Yoga Nidra

Kerstspecial Juna yoga Cacao Ceremonie & Yoga Nidra

Kerstspecial
16 december

19:30 – 21:30 uur

Net voor de drukte van de kerst is een mooi moment om tijd voor jezelf te nemen! Kom je ook naar deze prachtige kerstspecial die je helpt om in deze drukke tijden naar binnen toe te keren en te luisteren naar je hart?

We beginnen deze avond met een Cacao Ceremonie; cacao is hét medicijn van moeder aarde. Het is zacht, vrouwelijk en liefdevol. Het opent je hart en versterkt je gevoel, waardoor je makkelijker de verbinding met jezelf en anderen kan maken. Tijdens de ceremonie maken we gebruik van geuren, klanken en muziek om je diep naar binnen toe te begeleiden.

Daarna gaan we over naar Yoga Nidra; een geleide meditatie die je in een diepe staat van ontspanning brengt. Het is een vorm van zelfonderzoek en het helpt om je ware essentie te voelen, te ervaren. Je lichaam slaapt en de geest is wakker en alert. Alleen horen en voelen zijn belangrijk bij Yoga Nidra.
Je komt mentaal, fysiek en emotioneel in diepe ontspanning. Je raakt in een zeer ontvankelijke staat. In die staat worden oude negatieve patronen afgebroken en een positieve intentie kan zich ontvouwen.

De avond wordt afgesloten met een moment om, als je dat wilt, je ervaringen en inzichten te delen.
Een heerlijk moment om tot jezelf te komen, te vertragen en je op te laden voor de drukke dagen die gaan komen!

Jouw begeleiders:
Nancy en Judith hebben een grote passie en liefde voor yoga en het delen daarvan met jou.

Judith heeft de intentie om je te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn bij gedachtes en gevoelens in het moment, deze toe te laten, liefdevol te omarmen, zodat het jou weer loslaat en jouw energie (weer) vrij kan stromen.

Nancy heeft een ook een grote liefde voor Cacao. De rijkdom, de kracht en heling van dit plantmedicijn deelt ze graag met je.

We kijken uit naar je komst!
Reserveer uiterlijk 25 november jouw plekje en betaal slechts €25, normale prijs €35.

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.