Judith Jansen

Judith juna

Aanwezig ZIJN

Gevoelige vrouw
Ik ben een vrouw van 48 jaar en een trotse moeder van een zoon (16 jaar), dochter (14 jaar) en blije baas van hondje Pippi (7 jaar) Ik ben een gevoelige vrouw, altijd al geweest. Ook als jong meisje. Ik voel veel emoties, niet alleen van mezelf, maar ook van anderen en dieren. Hierdoor kan ik me makkelijk inleven. Van deze gevoeligheid heb ik mijn kracht gemaakt in mijn werk als coach, yogadocente en nu ook als reiki behandelaar. Ik breng je graag in contact met wie je werkelijk bent.

Ik hou van het leven
Het leven is om geleefd te worden in alle kleuren van de regenboog. Met alle ups en downs, en alles wat er tussen zit. Dat maakt mij gelukkig. En dat kan ik alleen als ik in verbinding ben met mezelf. En daar komen yoga, meditatie en reiki om de hoek. Het zijn manieren om verbinding te maken met het leven zelf; een ontdekkingsreis in bewust-zijn, aanwezig zijn voor wat zich aandient in het NU. En vrienden te worden met mijn schaduwkanten. Juist het verdriet, de angst zijn gelegenheid voor persoonlijke groei. Dagelijkse beoefening van yoga, meditatie èn reiki geven mij een gevoel van kracht, innerlijke rust en ruimte. Het is goed zoals het is.

De kracht van het NU
Als yogadocente, reiki behandelaar en coach heb ik de intentie om je te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn in het hier-en-nu, en datgene wat jou niet meer dient los te laten, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Als gecertificeerd yogadocente 700+uur RYT heb ik mijn vinyasa en yin yoga opleidingen gevolgd bij de Yoga Garden,  De Nieuwe Yogaschool en Yogadreams. Sinds 4 jaar volg ik jaartrainingen meditatie en spiritualiteit bij Jan Geurtz. Naast yogadocente werk ik sinds juni als holistisch therapeut en zelfstandig coach . Kijk voor meer informatie op mijn website https://www.dehealingcoach.nl