Workshop: Hartopeners

Workshop: Hartopeners
24 mei 2019

19:30 – 21:30 uur

Wist je dat je meer energie en liefde kan voelen wanneer je jouw borst- en schoudergebied opent? Kom het ervaren tijdens de workshop Hartopeners!

Veel mensen vinden hartopeners/achteroverbuigingen uitdagend en spannend. Het is de tegenhanger voor veel dingen die we in het dagelijks leven doen zoals zitten, staan en lopen, wat we vaak voorovergebogen doen. Met achteroverbuigingen open je de voorkant van je lichaam, je longen krijgen letterlijk meer lucht en je versterkt de achterkant van je lichaam. Doordat je de borst opent, open je als het ware ook je hart wat een sterke emotionele uitwerking kan hebben. Er kan dan oude opgeslagen spanning in je lichaam naar de oppervlakte komen.

Achteroverbuigingen kunnen je vrolijk maken, je energie geven, maar ze kunnen ook confronterend zijn en emoties losmaken. Het vraagt een zachte en nieuwsgierige blik om dit ook daadwerkelijk te willen onderzoeken.

In het eerste deel van de workshop leer je de basics van hartopeners en hoe je de houdingen kan aanpassen naar jouw lichaam. We warmen langzaam op en creëren ruimte in lichaam en geest, zodat je de kracht, flexibiliteit en het vertrouwen krijgt om achterover te buigen. In het tweede deel van de workshop leer je hoe je op een veilige manier de diepere en meer intensere hartopeners uitvoert.

Open je hart tijdens deze 2 uur durende workshop die geschikt is voor alle niveaus.

De workshop wordt gegeven door Judith en Nancy van Juna yoga. Ze delen beiden met veel liefde en persoonlijke aandacht hun passie voor yoga.

Kosten:
€25,- voor leden
€30,- voor niet leden

Juna geeft je ruimte!

 

aanmelden leden
aanmelden niet-leden