One Day Retreat

One Day Retreat

One Day Retreat

Verwelkom de zomer!
Heb je behoefte aan een dag helemaal voor jezelf? Een dag om voor jezelf te zorgen en niet voor anderen, te ZIJN en niets te hoeven doen?
Dit One Day Retreat is voor iedereen die tot stilstand wil komen; voor iedereen die uit de dagelijkse hectiek van presteren en verplichtingen wil stappen. Van als maar doorgaan naar stilstaan, om weer diep contact te maken met jezelf.

Vier tijdens deze dag het leven, voel je energie en laat het licht in jezelf schijnen!

We doen dit met meditatie, verfrissende yoga, een hartverwarmende Cacao Ceremonie, een mindful wandeling in de duinen en (licht) ademwerk.
Deze dag geven we op de prachtige locatie van healjezelf in Noordwijkerhout, op loopafstand van de duinen.

Vanaf 9:30 ontvangen we je met een kopje thee en wat lekkers en om 10:00 beginnen we met het programma. Rond 16:30 sluiten we de dag af om vol energie en vertrouwen de zomer in te stappen.
We genieten samen van een heerlijke vegetarische potluck lunch. Wij zorgen voor een heerlijke soep en er is de hele dag onbeperkt kruidenthee en water.

Gun jezelf deze mooie dag; je bent het waard!

Jouw begeleiders

Nancy Hageman heeft een grote passie en liefde voor yoga en het delen daarvan met jou. Cacao en de werking er van heeft haar hart gestolen.

Judith Jansen  heeft de intentie om je te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn in het hier-en-nu, en datgene wat jou niet meer dient los te laten, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Reserveer uiterlijk 26 mei jouw plekje en betaal slechts €99 (normale prijs €125).

aanmelden