Juna One Day Retreat

Juna One Day Retreat
27 september

11:00 – 18:00 uur

Ons One Day Retreat is echt wat voor jou als je merkt dat je wel wat rust, ontspanning en aandacht kan gebruiken. Een bijzondere dag speciaal voor jou!

Een fijne onderbreking van de dagelijkse hectiek. Zie het als een soort pauzeknop om weer even helemaal bij te komen. Om te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’ met jezelf.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de openingscirkel sta je stil bij jouw intentie voor deze dag. Vervolgens kom je door beweging, meditatie en yoga dichter bij jezelf. Uit je hoofd en in je lijf. Na een biologische, gezonde lunch die we in alle rust met elkaar nuttigen gaan we de stilte in. Door de oefeningen zoveel mogelijk in stilte uit te voeren hoor je steeds meer wat er in jou leeft. Wat gebeurt er als je helemaal stil wordt? Wat vertelt je lichaam je, wat denk en voel je? De stilte is niet leeg maar juist vol antwoorden.
Deze bijzondere dag sluiten we af in een cirkel om ervaringen te delen.

De dag wordt begeleidt door Nancy Hageman, die haar passie voor yoga, meditatie en mindfulness met alle liefde en aandacht met je deelt.

Voor wie?
Ervaring met yoga en/of meditatie is niet nodig, de oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus.

Wanneer?
Vrijdag 27 september 2019

Er zijn maximaal 12 deelnemers aan dit retreat en het gaat door vanaf 6 deelnemers.

Kosten:
leden €79,-
niet leden €89,-

Aanmelden:

leden

 

niet leden

 

Juna geeft je ruimte!