Nieuwjaarsworkshop

Linda Zeestraten

Letting go what was, welcome the new!

Nieuwjaarsworkshop: Zondag 31 januari 14:00 -16:30

Baal jij er ook van dat de kerstborrels niet doorgaan? Geen kans om te shinen op oudejaarsfeestjes? Vrienden al veel te lang niet gezien? Gelukkig mogen we na 19 januari wel weer naar yoga! Tenminste dat hopen we van harte!

Kom op zondag 31 januari stralen op jouw energetische feestje. Lekker los(laten) in deze workshop bij Juna yoga. Je hebt het verdiend!

Voorbij de onrust van 2020

Tijdens deze workshop keer je naar binnen om de impact van 2020 te voelen en te erkennen. 2020 gaf ons de nodige uitdagingen en beperkingen. Mensen knepen ‘m of waren verontwaardigd en politici riepen ons op om “de kiezen nog even op elkaar te zetten”.

Yoga en meditatie

Vanuit deze erkenning wordt het hoog tijd om die kaken te ontspannen en ruimte te maken! Het lichaam verzachten, vertrouwen en je energie terugpakken. Met een fijne, vloeiende yogales komen we samen weer in beweging.

Vol in verbinding met je lijf, hart en je levensenergie neem ik je mee in een meditatie. We maken contact met de wijsheid van je lichaam en je verlangens. Je plant zaadjes in je onbewuste, intenties voor het nieuwe jaar. Geen onhaalbare, strenge doelen, maar zaadjes die voedend voor jou zijn. Hierna nemen we tijd om jouw reflecties en intenties op te schrijven.

Gewoonte-doorbreek-ritueel 

Hoe fijn de intenties ook zijn toch saboteren we vaak onszelf. We kunnen niet wachten tot we weer ’terug naar normaal mogen’. Met jouw reflecties doen we daarom een oefening. We laten een overtuiging die jou tot nu toe weerhield van het waarmaken van je intenties bewust los. Daarna kun je vol in het geloof in jezelf gaan staan.

We sluiten af met een begeleide eindontspanning. Zo kan je heerlijk opgeladen en vol vertrouwen naar huis.

Jouw nieuwjaarscadeau

Het ideale kado voor jezelf of voor een ander om het nieuwe jaar te beginnen!

  • zondag 31 januari 14.00 – 16.30 uur
  • locatie: Juna yoga Hillegom
  • Kosten workshop: €29,-
  • Begeleiding: Linda Zeestraten (Yococo) – Vinyasa yogadocent en coach
  • Maximaal 12 plekken beschikbaar.*

Kom je ook?

Psst… neem Coronaproof je eigen mat en thermoskan met thee mee om het feest compleet te maken!

aanmelden


Deze workshop geef Linda ook in een privé-setting, 1-op-1 of voor bijvoorbeeld een vriendengroep. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.