Volle maan yoga

Workshop Volle maan

Workshop Volle maan

Vrijdag 19 november

19:30 – 21:30 uur

Deze workshop nodigt je uit stil te staan bij het effect van de volle maan op jouw leven. De volle maan helpt je om jouw verlangens en dromen om te zetten in actie.

 De workshop 

Leven in ritme

Net als de zon en de seizoenen beïnvloedt ook de maan onze energie en ons humeur. De kracht van de maan beïnvloedt de getijden van zeeën en oceanen. Ook wij bestaan voornamelijk uit water. Door bewustwording van de verschillende maanfases, kan je jouw (yoga) beoefening verdiepen. Leer te leven in het ritme, in plaats van je energie te verspillen door tegen het ritme te vechten.

Volle maan-ritueel

Volle maan is de tijd van bloei en oogsten, voordat het licht weer afneemt. Tijd om je inzichten dankbaar te oogsten. Je kan het volle licht gebruiken om jouw doelen meer te verhelderen en zichtbaar te maken. Het licht en de kracht van de maan gebruiken om stappen te zetten en je hart te volgen. Laat je helpen door de energie van de volle maan om jouw pad te volgen. Ervaar de volle maan als een keerpunt om hoge energie en emoties weer omlaag te brengen en de overgang te maken naar een periode van dankbaarheid, opladen en naar binnen keren.

 Na de workshop voel je je opgeladen, ontspannen en dankbaar voor de energie van de volle maan op jouw leven. En je weet hoe je jouw verlangens en dromen kunt omzetten in actie. 

Jouw docente Linda Zeestraten

Als Vinyasa-yogadocent en communicatiecoach neem ik je graag mee in deze workshop voor meer helderheid en zelfinzicht. Ik nodig je uit je te verbinden met de wijsheid van je lichaam, je hart en de natuur om je kracht van binnenuit te voelen. 

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is. In de meditatie liggen of zitten we. In het yogagedeelte bewegen we op het ritme van onze adem. 

Wanneer?

Tijdens de volle maan (ook wel de Offermaan genoemd) op 19 november van 19:30 tot 21:30.

Kosten:
€ 30,-

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.