Special Cacao

Cacao special

Cacao & Yin Yoga

Zarerdag 18 december

11:00 – 13:30 uur

Ervaar de magie van Cacao en Yin Yoga in een bijzondere, ontspannen special waarbij verbinding met jezelf en anderen centraal staat. 

CACAO, Chocolade voor de ziel 

Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon. Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Het stimuleert je om je hart te openen, het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen en met anderen. 100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij. 

De special 

Tijdens deze special krijg je kort uitleg over de werking van cacao. Na het delen van je intentie drinken we gezamenlijk de cacao. De cacao is met zorg en liefde speciaal geteeld voor ceremonies. Het drinken van cacao is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect.  

Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen. Tijdens deze special richten we ons met name op het openen van het hartgebied en stimuleren we de hart- en pericardmeridiaan. De special wordt afgesloten met wat gezonde snacks en drinken, waarbij we ervaringen en inzichten met elkaar delen. 

Jouw begeleider tijdens deze hartverwarmende special: 

Nancy Hageman heeft een grote passie en liefde voor yoga en runt samen met Judith Jansen en heel veel toewijding Juna yoga. Yoga geeft haar de ontspanning, kracht en energie om zoveel mogelijk ballen omhoog te houden in haar drukke gezinsleven als moeder van 3 jonge kinderen. Cacao en de werking ervan heeft haar hart gestolen en vol liefde en aandacht deelt ze dit graag met jou, zodat ook jij de vele voordelen van cacao kan ervaren. 

Voor wie? 

Voor iedereen die verlangt naar een diepe verbinding met zichzelf en anderen. Ervaring met Yin Yoga en/of het drinken van Cacao is niet nodig. Heb je hartklachten, een hoge bloeddruk, ben je zwanger of geef je borstvoeding? Neem dan eerst contact met ons op!

Wanneer?

Zaterdag 18 december van 11:00-13:30

Kosten:

– Niet leden en Basis abonnement leden €45

– Happy leden €37,50

– Premium leden krijgen gratis toegang 

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.