Qigong

Workshop Qigong

Qigong

UITVERKOCHT!

Zondag 31 oktober

13:30 – 15:30 uur

Wil je leren om meer in je eigen kracht staan, je energieker én meer ontspannen te voelen? Geef je dan op voor deze kennismakingsworkshop Qigong!

Inhoud van de workshop:

  • je krijgt korte uitleg over wat Qigong is en over de meridianen die hierbij worden aangesproken;
  • je gaat Qigong ervaren in je eigen lichaam;
  • je leert diverse krachtige qi-series die je thuis kunt oefenen om je levensenergie beter te laten stromen.

Qigong is een holistisch systeem bestaande uit eenvoudige oefeningen die gericht zijn op het in balans brengen en houden van de fysieke en mentale gezondheid. Doormiddel van vloeiende bewegingen openen de meridianen (energiebanen) zich en worden blokkades opgeheven zodat de levensenergie (qi) vrijuit kan stromen. Het is een 5000 jaar oude Chinese geneeswijze die uitgaat van het principe van qi: de onzichtbare levensenergie. Energie is de basis voor alles en de kwaliteit van de qi bepaalt de kwaliteit van het leven. Het is belangrijk dat de qi goed kan stromen en zoveel mogelijk wordt aangevuld om in goede ‘harmony’ te kunnen leven.

Bij interesse kun je na de les een digitale handout ontvangen over qigong.

Jouw docente: Lindsay Korsuize
Ik maakte voor het eerst kennis met qigong op Bali. Dit maakte zo’n indruk op mij dat ik besloot de opleiding tot instructeur te gaan doen bij ISBC in Den Haag. Sindsdien beoefen ik bijna dagelijks qigong en de vele voordelen die het mij heeft gebracht gun ik iedereen en daarom geef ik er nu ook les in. De voordelen die het mij brengt zijn o.a.

  • Geen blessures of vage pijntjes meer
  • Mijn slaapkwaliteit is zoveel beter
  • Ik ren mezelf niet meer voorbij –
  • Opgehoopte spanning kan ik snel en makkelijk loslaten
  • Ik voel me krachtiger, fit en energieker.

Mijn missie is om mensen de voordelen en technieken van qigong te leren zodat zij zelf de tools in handen hebben om het zelfhelende vermogen aan te spreken en daarmee een upgrade kunnen maken in hun gezondheid en levensplezier.

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil leren hoe Qigong je fysieke en mentale gezondheid in balans brengt en houdt. Het is eenvoudig te leren en heel leuk en fijn om te doen. 

Wanneer?
Zondag 31 oktober 2021

Kosten:
€ 25,-

aanmelden

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.