Qigong

Special Vitaal met Qigong

Vitaal met qigong

Zaterdag 18 juni

09:30 – 11:30 uur

Wil je jouw interne qi (=energie) stroom bevorderen die zorgt voor fysieke en vooral mentale groei en volharding? En een goede body-mind connectie, die je meer vitaliteit brengt? Dan is deze special voor jou!

 Workshop “Innerqi”

  • In deze workshop gaan we de interne qi (=energie) stroom bevorderen die zorgt voor fysieke en vooral mentale groei en volharding;
  • het is de perfecte oefening voor een goede body-mind connectie, hetgeen je meer vitaliteit brengt.

Vanaf de buitenkant zie je er rustig en yin uit, van binnenuit ben je vurig en yang. Je ego kan er van alles van vinden. Durf jij je over te geven aan de sensaties die deze oefening teweeg brengt?

Qigong is een holistisch systeem bestaande uit eenvoudige oefeningen die gericht zijn op het in balans brengen en houden van de fysieke en mentale gezondheid. Doormiddel van vloeiende bewegingen openen de meridianen (energiebanen) zich en worden blokkades opgeheven zodat de levensenergie (qi) vrijuit kan stromen. Het is een 5000 jaar oude Chinese geneeswijze die uitgaat van het principe van qi: de onzichtbare levensenergie. Energie is de basis voor alles en de kwaliteit van de qi bepaalt de kwaliteit van het leven. Het is belangrijk dat de qi goed kan stromen en zoveel mogelijk wordt aangevuld om in goede ‘harmony’ te kunnen leven.

Jouw docente: Lindsay Korsuize
Ik maakte voor het eerst kennis met qigong op Bali. Dit maakte zo’n indruk op mij dat ik besloot de opleiding tot instructeur te gaan doen bij ISBC in Den Haag. Sindsdien beoefen ik bijna dagelijks qigong en de vele voordelen die het mij heeft gebracht gun ik iedereen en daarom geef ik er nu ook les in. De voordelen die het mij brengt zijn o.a.

  • Geen blessures of vage pijntjes meer
  • Mijn slaapkwaliteit is zoveel beter
  • Ik ren mezelf niet meer voorbij –
  • Opgehoopte spanning kan ik snel en makkelijk loslaten
  • Ik voel me krachtiger, fit en energieker.

Mijn missie is om mensen de voordelen en technieken van qigong te leren zodat zij zelf de tools in handen hebben om het zelfhelende vermogen aan te spreken en daarmee een upgrade kunnen maken in hun gezondheid en levensplezier.

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil leren hoe Qigong je fysieke en mentale gezondheid in balans brengt en houdt. Ervaring is niet nodig

Wanneer?
Zaterdag 18 juni

Kosten:
€ 35 Niet- leden
€ 30 Juna leden

aanmelden
aanmelden-leden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.