Nistal ten Veen

Arno Nistal ten Veen

De Adem

“In Ademwerk bevrijd ik mijn Hart en Ziel. Het geeft me energie en ontspanning. In Yoga vind ik mijn fysieke kracht, in Qigong mijn innerlijke vrede en vreugde, en Meditatie kalmeert mijn denken”

Op mijn 16e begon ik met meditatie en self-healing. Op mijn 23e koos ik definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn. Al snel werd de adem mijn grootste passie en werd ik opgeleid tot Ademtherapeut (Rebirther). Daarna volgden er nog meerdere passies en opleidingen, o.a. tot Masseur, Meditatiebegeleider, Yogadocent en Chi Neng Qigong instructeur.

Sinds 1991 is Osho mijn spiritueel leraar. Osho staat o.a. voor Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Liefde en Meditatie.

In 2005 ben ik diep het sjamanisme in gedoken, o.a. in het werken met de magische drank Ayahuasca, paddestoelen en zweethutten, waarvoor ik bij de sjamanen in de Amazone en de Andes ben geweest.

Als yogadocent ben ik gecertificeerd Power Yoga docent (2004) en Ashtanga Vinyasa docent (2009) bij Yoga Moves te Utrecht. Twee jaar lang ben ik in opleiding geweest bij de Iyengar Yoga Teacher Training in Amsterdam. In 2017 heb ik de opleiding gedaan tot Qigong instructeur bij het Chi Neng Qigong instituut in Nederland. Meer info over mij en mijn werk vind je op mijn website Adem en Extase

Bij Juna yoga geef ik wekelijks Qigong & Meditatie.