Julia Vergeer

Julia Vergeer

Liefde voor yoga

Hi, mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Julia Vergeer, ik ben 42 jaar en woon samen met m’n vriend en twee kids in Nieuw-Vennep. Ik ben werkzaam als voedingsdeskundige, lifestylecoach en yogadocent. Ik hou van eten, muziek, wandelen, lezen, reizen, yoga, en koffie 😉 

Yoga heeft al heel wat jaar geleden mijn hart gestolen. De liefde is begonnen met 1x in de week een les te volgen. Al snel smaakte dat naar meer en ging ik ook thuis geregeld op mijn mat staan. Uiteindelijk voelde het zo goed wat het met mijn lijf en mind deed dat ik dit graag wilde delen met andere. 2 jaar geleden heb ik mijn teacher training gedaan en sindsdien geef ik zelf les. 

Mijn lessen zijn open, eerlijk, vrolijk, dynamisch en voor iedereen. Yoga is voor mij een manier om lichaam, geest en emoties in balans te brengen en te houden. Op de mat maar zeker ook van de mat af, want daar begint de yoga pas echt. De adem speelt hier, voor mij, een hele belangrijke rol in. Ik vind het prachtig dat ik dit in mijn lessen mee kan geven. En dat ik dit mag delen met een ieder die hier voor openstaat. Ik hoop je graag een keer te zien in mijn lessen! 

Namaste

Liefs, Julia

TEAM