De helende kracht van de adem

De helende kracht van de adem website 28 okt

De helende kracht van de adem

Zaterdag 28 oktober

10:00 – 13:00

Adem diep en verbonden en ervaar totale ontspanning, overgave en extase!

Focus

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Tijdens deze workshop sta je totaal versteld van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en extase ontstaat als vanzelf.

Spirituele heling

De helende kracht van de adem vindt plaats op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. De Bewust Verbonden Ademhaling helpt je om blokkades op elk van die niveaus te doorzien en los te laten. Hoe meer je de levensenergie tijdens de ademsessie kunt laten stromen, hoe dieper de (spirituele) heling die je ontvangt. Je natuurlijke ademhaling herstelt zich en je ware Zelf (Spirit, Ziel) komt tevoorschijn. Evenals de diepere gevoelens van liefde, vrede, vreugde en stilte.

Verlichting

Je bevrijdt je van je zware, negatieve gedachtes, van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg te zijn geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn… In stilte, vrede en verbondenheid met ‘Al dat is…’

Je adembegeleider

Nistal heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij een aantal prachtige Ademworkshops samengesteld, waaronder ‘De helende kracht van de adem.’ Een krachtig transformatie proces!

Na afloop voel je je gezuiverd, geheeld, blij en gelukkig!

Voor wie?
Voor iedereen die de helende kracht van adem en klank wil ervaren. Ervaring is niet nodig.

Wanneer?
Zaterdag 28 oktober

Kosten:
€45,- Early Bird vóór 15 oktober
€55

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.