Helende kracht van adem en klank

Helende kracht van adem en klank

GEANNULEERD!!

Helende kracht van adem & klank

Zondag 20 februari

14:00 – 17:00 uur

Adem diep en verbonden en ervaar totale ontspanning, overgave en extase!

De focus
In deze workshop richten we ons op de helende kracht van de adem die plaats vindt op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. De ademtechniek van deze workshop – Bewust Verbonden Ademen – helpt je om blokkades op elk van die niveaus te doorzien en los te laten. Hoe meer je de levensenergie – opgewekt door de ademtechniek – kunt laten stromen, hoe dieper de (spirituele) heling zal zijn die je ontvangt. Je natuurlijke ademhaling herstelt zich en je ware Zelf (Spirit, Ziel) komt tevoorschijn. Via de adem komen we eenvoudig in contact met de diepere gevoelens van liefde, vrede, vreugde en stilte.

Ontspanning, Overgave en Extase
Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Tijdens deze workshop zul je totaal versteld staan van de helende kracht van je adem! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en extase ontstaat als vanzelf.

Verlichting
Je bevrijdt je van je zware gedachtes, van alles wat je niet bent. Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je Ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn. In stilte, vrede en verbondenheid met ‘Al dat is…’

Klankschalen
De prachtige klanken van Ilanit’s klankschalen zorgen voor een verdieping van je ontspanning, overgave, innerlijke vrede en vreugde. Ontmoet de diepte van je Ware Zelf.

Je adembegeleiders
Nistal heeft 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij een prachtige Ademworkshop samengesteld: ‘De helende kracht van de adem.’ Een krachtig transformatie proces!

Ilanit is als jong meisje opgegroeid in verschillende Osho communes. Zij werd omringd door spiritualiteit en meditatie. Ze heeft haar eigen ademproces doorlopen en begeleidt nu samen met Nistal ademworkshops. In deze workshop creëert Ilanit prachtige rustgevende sounds met haar klankschalen.
Nistal & Ilanit: “We delen dezelfde passies in het leven en hebben ook nog eens dezelfde Guru: Osho! Wij delen graag onze liefde, ervaring en kwaliteiten met je en zien ernaar uit je te mogen ont-moeten.”

Na afloop voel je je gezuiverd, geheeld, blij en gelukkig!

Voor wie?
Voor iedereen die de helende kracht van adem en klank wil ervaren. Ervaring is niet nodig.

Wanneer?
Zondag 20 februari 14:00

Kosten:
€ 45,- voor niet-leden en leden basis abonnement
€ 40,- voor Happy leden

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.