Qigong

Juna yoga Qi Gong

Qi Gong
18 februari 2018

14.00 – 16.30 uur

Wil je leren om meer in je eigen kracht staan, je fitter én energieker voelen? 

Geef je dan op voor deze kennismakingsworkshop Qi Gong!

In deze workshop van 2,5 uur krijg je een korte uitleg over wat Qi Gong is en over de energiebanen die hierbij worden aangesproken. Daarna ga je Qi Gong ervaren in je eigen lichaam en krijg je tevens een korte sequence aangereikt die je thuis kunt oefenen om je levensenergie beter te laten stromen.

Qi Gong betekent het beheersen van en werken met levensenergie. Het is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die de algehele gezondheid (body, mind and soul) sterk verbetert.

Je wekt zelf Qi op, met verbazingwekkende resultaten! Door de actieve oefeningen word je lenig, werk je aan spieropbouw en het zenuwstelsel én je ademhaling versterkt. De circulatie van lymfevocht, spijsvertering en energiestroom komt in balans. Waardoor je ontspannen wordt,  je concentratie verbetert en je een betere gezondheid krijgt.

Het is eenvoudig aan te leren en gewoon heel leuk en lekker om te doen.

Docent: Donald van Reeven

Donald is geboren in 1958 en trotse vader van een dochter. In zijn loopbaan heeft hij een brede ervaring opgedaan als manager, trainer en coach. Vanuit zijn bedrijf ProfessioneelZijn richt hij zich op ontwikkeling van Team, Talenten en Leiderschap in overheid en bedrijfsleven. Naast zijn  professionele loopbaan, heeft hij zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld in Qigong. Hij heeft les gehad van verscheidene internationale  Chinese grootmeesters. Qigong is een belangrijk onderdeel in zijn dagelijks leven geworden en in zijn proces van spirituele groei. Het geeft hem kracht, innerlijke balans en een goede gezondheid. En daarnaast geeft het energiebewustzijn hem een diep respect en verbondenheid voor alles wat leeft en groeit op onze aarde.

Voor wie?

Iedereen van jong tot oud

Kosten

€ 39,-  (leden € 30,-)