Qi Gong

Juna yoga Qi Gong

Qi Gong 5 elementen Practitioner Opleiding

Start: zondag 13 mei

De Qi Gong workshop door Donald van Reeven, heeft zulke positieve reacties van de deelnemers opgeleverd, dat een vervolg niet kon uitblijven.

Op veler verzoek is een verdiepende opleiding ontwikkeld. Dus wil jij vitaal de lente in? Schrijf je dan snel in, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In deze opleiding leer je op basis van Traditional Chinese Medicin (TCM), de bijbehorende Qi Gong oefeningen . TCM verdeelt alle energie in de vijf elementen Aarde, Metaal, Water, Hout en Vuur. Elk element heeft een functie in de aanmaak en het op peil houden van energie. Je leert welk specifiek element voor jou van belang is in je energiebalans. En de effecten die dit heeft op je lichaam en je mentale welbevinden. Je ontdekt waar je blokkades zitten in je energiestroom en waarom je bepaalde klachten ervaart. Met gerichte Qi Gong oefeningen kun je deze blokkades opheffen.

Opleidingsdagen: 

Zondag 13 mei, 27 mei, 10 en 24 juni en 8 juli van 11:00-17:00

Investeringskosten:

De investering voor deze practitioner opleiding + TCM type test, bedraagt € 595,- De kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Deelnemers die op een bestaansminimum leven kunnen een korting krijgen, neem hiervoor vooraf contact op.

Weet je dat de meeste cao’s een persoonlijk ontwikkelingsbudget bieden? Vraag eens na bij je werkgever. Misschien interessant om dit nu te benutten voor jouw vitaliteit!

Download Qi Gong 5 elementen Practicioner Opleiding voor meer informatie over deze opleiding.

 

aanmelden