Dirk Jan Kroon

Dirk Jan Kroon

Rust in lichaam en geest

Yoga geeft mij ontspanning; mijn lichaam en geest komen er van tot rust. Daarnaast vergroot het mijn opmerkzaamheid voor wat er zich op dit moment werkelijk aandient. Door yoga word ik me bewust dat ik niet mijn gedachten en gevoelens ben, maar dat ik ze heb. Ze komen en gaan, net als alles in het leven. Yoga is voor mij een effectieve manier voor persoonlijke groei en het maakt me gelukkig.

Als kind voelde ik me al aangetrokken tot de mystiek van yoga. Na 25 jaar martial arts beoefenen ben ik me gaan verdiepen in het boedhisme, yoga en meditatie. Oude (Vipassana) en meer moderne technieken (Flow Yoga en Wim Hof Methode) maken onderdeel uit van mijn dagelijkse routine. In mei 2021 heb ik  Vinyasa Teacher Training bij Glow Yoga in Haarlem met succes afgerond.

Bij Juna yoga geef ik flow yoga. Ik laat je kennismaken met de verschillende aspecten en dynamieken van flow yoga. Elk met hun eigen beleving en resultaat. Zodat je ervaart hoe je lichaam en geest kunt trainen om uiteindelijk ‘master van je body & mind’ te worden. Dat betekent dat je zelf aan de slag gaat in het ervaren van de kracht en souplesse van deze meditatie in beweging.

Of je nu ervaring hebt met flow yoga of niet eerder aan yoga hebt gedaan; iedereen is van harte welkom!