Helingsceremonie

Helingsceremonie Juna yoga

Helingsceremonie

Met Cacao, Yoga en Reiki

Kom op zaterdag 13 mei van 9:30-13:00 naar de Helingsceremonie met Cacao, Yoga en Reiki. Heb je behoefte rust en diepe verbinding met jezelf? Om stil te staan en diep contact te maken met jezelf. Bewust te worden van wat je voelt, wat er leeft in jou.

Tijdens deze ceremonie hoeft er niets verklaart, verandert of opgelost te worden. Je bent erbij aanwezig, je ontspant in wat zich voordoet, verder niets en dan laat het jou los. Je heelt zonder woorden. Feel it, to heal it.

Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Het stimuleert je om je hart te openen, het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. 100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

Tijdens deze special krijg je kort uitleg over de werking van cacao. Na het openen van ceremonie drinken we gezamenlijk de cacao. Het drinken van cacao is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect

Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen.

Tijdens de ceremonie wordt er ook Reiki healing gegeven. Reiki is universele energie; de energie waaruit alles bestaat. Deze wordt door handoplegging doorgegeven. Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

De special wordt afgesloten met wat te eten en drinken. We willen jullie vragen iets potluck lekkers mee te nemen om met elkaar te delen. Tijdens het eten kunnen ervaringen en inzichten met elkaar gedeeld worden.

Jouw begeleiders

Nancy Hageman heeft een grote passie en liefde voor yoga en het delen daarvan met jou. Cacao en de werking er van heeft haar hart gestolen.

Judith Jansen  heeft de intentie om je te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn in het hier-en-nu, en datgene wat jou niet meer dient los te laten, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Reserveer uiterlijk 14 april jouw plekje en betaal slechts €49, normale prijs €59

aanmelden

 

Juna yoga geniet van het leven!
Wij zijn dé plek om te ZIJN; voor een gezond, gelukkig leven van lichaam en geest.