Fitmanager

Juna yoga maakt gebruik van Fitmanager. Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement af en heb je alles zelf direct online inzichtelijk. Via Fitmanager plan je de lessen die je wilt volgen zodat je gegarandeerd een plekje hebt en wij weten dat je komt.

In 6 stappen leggen we je uit hoe jij jouw persoonlijke Fitmanager account in gebruik kunt nemen en de app kunt installeren. Heb je vragen horen we het uiteraard graag van je zodat we je verder kunnen helpen.

 

Stap 1: Account activeren

Zodra je een abonnement afsluit of een les koopt, ontvang je via Fitmanager een e-mail met daarin een link om je eigen persoonlijke account te activeren. Klik op de link en kies een wachtwoord wat je goed kan onthouden.

 

Stap 2: Account instellen

Na het activeren van je account kom je voor het eerst in je eigen persoonlijke omgeving. Hier vind je een overzicht van het lesrooster, jouw lopende abonnement. Je kan eenvoudig in de shop kiezen voor een nieuw abonnement of het boeken van een workshop.

Ga nu naar AccountInstellingen om je account zo volledig mogelijk in te vullen en te controleren. Vul je contactgegevens in en vergeet niet een foto van jezelf toe te voegen. Deze is ook voor jouw docent en jezelf zichtbaar in de app. Anders staat daar een J wat uiteraard ook prima is.

 

Stap 3: Plan je les(sen)

Je kunt nu met het leukste beginnen en dat is het plannen van de groepsles(sen) die je wilt gaan volgen. Ga naar Kalender en vervolgens kan je op een groepsles klikken om je aan te melden.
Wanneer je je aanmeldt voor de lessen, is ook zichtbaar wie de docent van de les en zie je wie er nog meer aanwezig is. Dit kan je straks ook in de app (zie stap 6).

Mocht je een vraag hebben of er niet uit komen? Klik dan op de blauwe knop aan de rechter zijkant. Door hierop te klikken kan je een vraag stellen. Een antwoord krijg je meestal binnen 2 werkdagen via jouw eigen e-mail inbox.

 

Stap 4: Shop

Heb je nog geen abonnement of wil je een losse les kopen? Je kan deze heel gemakkelijk via de shop aanschaffen.

 

Stap 5: installeren Fitmanager App

Dan is het nu tijd om de Fitmanager app te installeren. Met de app kan je eenvoudig je planning beheren, communiceren met je docent en blijf je op de hoogte van belangrijke zaken. Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord wat je zojuist gekozen hebt.
Wil je met Facebook inloggen? Dan is het belangrijk dat het e-mail adres dat je gebruikt voor het Fitmanager account hetzelfde is als het e-mail adres van je Facebook account. Is dat niet zo, dan kan je ook niet bij jouw account. Pas dit dus eventueel aan. Download nu in de App Store / Play Store.

 

Stap 6: Lessen plannen

Als je de app succesvol hebt geïnstalleerd en je bent voor het eerst ingelogd kan je starten met het toevoegen van je groepslessen. Zo creëer je eenvoudig je eigen planning en heb je hem altijd bij de hand.
Afmelden voor lessen kan tot 1 uur voor aanvang van de les. Indien je je niet (tijdig) afmeldt, telt deze les wel mee van je lestegoed.

Mocht er een wijziging zijn in een les dan krijg je een pushbericht in de app.

 

Veel yogaplezier!