Dirk Jan Kroon

Dirk Jan Kroon

Master your mind

Yoga en meditatie geven mij ontspanning; mijn lichaam en geest komen er van tot rust. Daarnaast vergroot het mijn opmerkzaamheid voor wat er zich op dit moment werkelijk aandient. Door meditatie word ik me bewust dat ik niet mijn gedachten en gevoelens ben, maar dat ik ze heb. Ze komen en gaan, net als alles in het leven. Yoga en mediatie zijn voor mij een effectieve manier voor persoonlijke groei en het maakt me gelukkig.

Als kind voelde ik me al aangetrokken tot de mystiek van meditatie. Na 25 jaar martial arts beoefenen ben ik me gaan verdiepen in het boedhisme, yoga en meditatie. Oude (Vipassana) en meer moderne technieken (Wim Hof Methode) maken onderdeel uit van dagelijkse routine.

Bij Juna yoga verzorg ik meditatie workshops. Ik laat je kennismaken met verschillende technieken; geleide meditaties, ademhalingstechnieken, aandacht-, klank- en chakra-meditaties. Elk met hun eigen beleving en resultaat. Zodat je ervaart hoe je de geest kunt trainen om uiteindelijk ‘master van je mind’ te worden. Dat betekent dat je zelf aan de slag gaat in het ervaren van de kracht van meditatie.

Of je nu ervaring hebt met meditatie of wanneer je nog niet eerder hebt gemediteerd; iedereen is van harte welkom!

team