Yin XL

Yin XL & live muziek
28 september 2018

19.30 – 21.30 uur

Geniet op deze vrijdagavond van een heerlijke lange yin yoga les met live muziek.

Laat je door Nancy en Irene met liefde meenemen in een diepe ontspanning. Ervaar hoe het is om je lichaam te openen in diepe yin yoga stretches, begeleid door klanken van gitaar, handpan, chimes en andere instrumenten waardoor je nog dieper ontspant en bij jezelf aankomt.
 
Irene Sportel is muzikante, yogadocent en arts. Voor Irene is muziek maken- en luisteren dé manier om direct in haar hart te zakken en één te zijn met het leven zelf, iets wat ze heel graag met jullie deelt!
 
Nancy Hageman is yoga docente en eigenaresse bij Juna yoga en deelt met veel liefde haar passie voor yoga.
 
Over Yin yoga
Het is een meditatieve vorm van yoga, waar zittende of liggende poses gedurende 3-5 minuten worden aangehouden. Je ontspant je spieren en stretch je bindweefsel, pezen en banden. Dit weefsel wordt met het ouder worden stijver en droger. Door het beoefenen van yin yoga wordt dit versoepeld.
Daarnaast geven de houdingen je ruimte om met je aandacht naar binnen te keren, de stilte in. Je leert te zijn bij en met jezelf, in het nu. Je leert emoties niet langer te onderdrukken, gedachten minder serieus te nemen en zo tot rust kunnen komen. Na de les voel je een diepe ontspanning en verbinding met jezelf.

Voor wie?

Toegankelijk voor iedereen, ervaring is niet nodig.

Kosten

€ 35, –  (leden: € 30,-)